1e afspraak voedingsadvies

Boris en Katrijn

Wat is nu gezond?

Heb je het gevoel gezondheidsklachten als symptomen te bestrijden, maar nooit echt te genezen? Kom je gek van alle tegenstrijdige voedingsadviezen over wat nu wél of niet gezond is? Of wil je gewoon fit, gezond en sterk door het leven gaan?

Heb je dus wat hulp nodig? 

katrijn Voet

Zit je vast?

Weet je wel dat je moet doen om gezond te worden, maar is het verschil van wat je zou moeten doen en wat je doet groot?  Heb je nood aan iemand die jou regelmatig opvolgt en bijstuurt? Heb je zin om je voedingspatroon écht bij te sturen? Maar lukt het niet alleen? 

Heb je dus wat hulp nodig?

Boris en Katrijn

Eerste afspraak

Tijdens de eerste kennismaking verkennen we samen jouw hulpvraag, verwachtingen en wensen. Via analyse van jouw voedingsgewoonten, levensstijl, fysieke eigenschappen en medische geschiedenis zoeken we samen naar de achterliggende oorzaak van jouw klachten. We ontwikkelen samen een voedingspatroon dat het beste bij jou past en bepalen doelen voor gezondheidsverbetering en lichaamscompositie.

Katrijn

Met Katrijn

Het is normaal dat je twijfelt. Jouw lichaam en geest vinden het meer comfortabel gewoon te blijven doen wat je al altijd deed. Alleen krijg je dan wel steeds hetzelfde resultaat. De grootste stap die je te nemen hebt om gezond te worden is deze:

Neem contact op met mij om een 1e afspraak te plannen. Dat doe je op 0485 50 83 75 of op katrijn@super-human.be

Boris

Met Boris

Wil je door de juise voeding kracht opbouwen? Zoek je het juiste eetpatroon dat past bij jouw trainingsschema? Heb je zin om je niet enkel Super Human te voelen, maar er ook zo uit te zien?

Neem dan contact op met mij om een 1e afspraak te plannen. dat doe je op 0498 49 86 23 of op boris@super-human.be

 

 

Contacteer ons

De Voorhoede commV