Intake Voedingsadvies

1 ON 1

Intake Voedingsadvies

Tijdens deze kennismaking verkennen we samen jouw hulpvraag, verwachtingen en wensen. Via analyse van jouw voedingsgewoonten, levensstijl en medische geschiedenis zoeken we samen naar de achterliggende oorzaak van jouw klachten. Zo kan jij je doelen behalen op vlak van gezondheid en energie.

Inbegrepen in de prijs zit 1 intakegesprek voedingsadvies + 1 week online support

Katrijn Zaman
90 min Katrijn
€ 85.00

Inhoud

Een tekort of teveel aan bepaalde voedingsstoffen kan enorm je gezondheid bepalen.  Wat je eet en wat je niet eet heeft een enorme invloed op je lichaam. Je lichaam kan zichzelf versterken en herstellen, maar wel met de juiste bouwstoffen.

Werkwijze

​Tijdens een intakegesprek gaan we samen op zoek naar de achterliggende oorzaak van de klachten. We beginnen met een uitgebreide medische geschiedenis en voedingsanamnese om de huidige gezondheidsklachten te kunnen interpreteren. De klachten worden holistisch geïnterpreteerd; het lichaam en geest zijn één.

Na 1 uur intake en analyse geef ik je makkelijk te volgen richtlijnen mee die jij dagelijks kan omzetten. 

Via online coaching volg ik je 1 week op de voet op en ben ik steeds beschikbaar voor feedback en vragen. Na een maand bekijken we in een opvolggesprek samen de resultaten en stippelen we je programma verder uit.