Online workshop kefir, kombucha en gemberbier
Online workshop kefir, kombucha en gemberbier
Workshop Koken met kefir en kombucha
Workshop Koken met kefir en kombucha

Workshop Koken met kefir en kombucha

Kefir en kombucha zijn niet alleen heerlijke gezonde drankjes. Maar je kan ze ook perfect in de keuken gebruiken om je gerechten een extra gezonde toets te geven!

Katrijn Zaman
180 min Katrijn
€ 59.00
online

Inhoud

In deze workshop ga je aan de slag met kefir en kombucha. Welke sauzen, dressings en salsa's kan je maken met kefir en kombucha? En hoe kan je groenten fermenteren met kombucha?  

Je krijgt uitleg hoe je kefir en kombucha kan toepassen in je keuken en in welke recepten. Welke toepassingen zijn er mogelijk? Welke tomaten en kruiden gebruik je om tot een heerlijke dressing, ketchup, tomatensalsa te komen? Hoe gebruik je je te zure kombucha als basis voor het opleggen en fermenteren van groenten?

Je gaat naar huis met exra kennis rond fermentatie en je krijgt een e-book met alle recepten en toepassingen. 

Nog geen ervaring met gefermenteerde dranken? Volg dan eerst onze workshop Kefir, kombucha en gemberbier

 

 

Datums

Datum
Begin
Einde
do 10 jun 2021
19u00
22u00